Årnesveien borettslag

10.09.2018

I Årnesveien i Rønvik er vi nå i full gang med etterisolering og ny fasade på to store bygg. Dette er en relativt stor jobb med mye spesielle løsninger rundt eksisterende balkonger, plattinger og vinduer.

Vi tar vegg for vegg og arbeider oss rundt byggene, og er nå igang med veggen ut mot Årnesveien på det ene bygget, det går fort framover. 

Veggene blir kontrollert for å se at gammel isolasjon og tettinger fortsatt er intakte, for så at vi lekter ut med 48x48 lekter på tvers av staver i vegg, og isolerer med 50mm glava (extreme 32). Dette vil øke komfort i bygget, samt være veldig energibesparende da varmetapet blir mindre og kuldebroer blir minimale. Over isolasjonen bruker vi (9mm GUX) gipsplater som avstivning, vindtetting og brannsikring av fasade før vindsperre (Tyvek soft extra) blir rullet ut på veggen og tapet rundt vinduer og alle andre åpninger i veggen. 

Når ny fasade skal opp, brukes 23x48 lekter for lufting under ny kledning. Kledningen kommer ferdigmalt med ett strøk maling og grunning. Så blir toppstrøket malt på vegg etter montering. 

Vi gleder oss til å se resultatet av denne jobben.


Har du lignende prosjekter som skulle vært gjort er det bare å ta kontakt.

Mail: Post@byggmester-vikjord.no

Tlf: 75544990 mellom kl 07 - 15:30


under arbeid

Ferdig resultat